Choď na obsah Choď na menu
 

Hodnotím: www.h-montana-h.estranky.cz

 

imagebam.com

1.Úvod

Príjemný!Na prvý pohľad je to veľmi pekné ,tie farby to tam oživujú!Tiež aj druhý pohľad je príjemný.Ale na tretí pohľad je to ako na každom dobrom webe.Keby si niečo vymyslela,čo by návšetvníka tak upútalo,aby si pozriel viac než len ten prekrásny úvod!Je to fakt skvelé!Len tie adresy stránok ma nejak rušia-práve preto si na web nedávam tieto padajúce predmety a Welcomky,ale ak by sa to dalo odstrániť a nechať tam aj strdiečka aj WELCOME bolo by to fajn.Písmo je dobré a aj tie pixelky.všetko v úvode mi tam nesmierne ladí a prevapivo sa mi aj tá ružová celkom zaáčila!Hudba upokojujúca.Nič mi tam nechýba!

Máš 9/10 ! Jedine mi tam vadí to Q.Nieže by to vadilo a dávam presnosť písaniu správnej gramatiky a tak..Aj ja píšem "thaQ" "nwm" a "ptm",ale na webe sa snažím písať správne.Už som to videla na viacerých weboch,ale to je vec názoru s tým Q.Tak a to ostatné sú detaily:D

2.Zladenie

Dokonalé!Nem k tomu čo dodať.

Máš 10/10 !

3.Logo

Perfektné!

Máš 10/10 !

4.Články

Viac-menej tvoje.Skoro na každom webe sú tie rubriky,ale u teba je to predsa len iné.Oplatí sa klinúť.Máš tam všetko čo treba aj keď by som ešte niečo vymyslela ; ) . Fascinujú ma tie srdiečka ! To sa mi páči.Niektoré články sú prázdne!WTF???!? No tááák....mmm..

Máš 7/10 ! Ak ešte niečo vyymslíš,lebo je tam toho...ale prehľadné,to cením!

5.Obrázky a fotoalbumy

Takže obrázky..

Tiež,Viac-menej... Máš 4/5 ! Je to celkom slušné!:)

Fotoalbumy..

Sklamaná? Nie.Aj ja som tak na tom:))) Al ty máš oveľa lepší web,takže by som čakala viacej toho... Máš 1/5 !

Spolu : 5/10 !

6.Návštevnosť

Ako som hovorila,vysoká a na to aký máš web je to veľmi dobré!

Máš 10/10 !

7.Súťaže

 

Toto viem na prvý pohľad.Supééér! Máš 10/10 ! A inak to s tou "Kráľovna e-stránok" je skvelý nápad !

8.Doplnky

Shout-máš,aj keď videla som aj krájší:D -Hodí sa,to je hlavné!

Ankety-neviem či som slepá,alebo som všetko nepozrela,ale nenašla som nič!PLS do komentu napíš ak tam neaké máš :/

Pixelky-pár ich tam máš..

Music -Akože SVET nezachráni,ale vypočuť možem,čo som na jedno oko hluchá:D:D

Welcomka - Pekná:)

No,až na detaili máš 9/10 !

9.Videá

 

Zase to moje "viac-menej".Do komentu napíš či sú viacej lebo aj som videla iba pár,presne 2 videá!Veľký web a tam tak málo videí?HM,napíš do komentu ak ich máš viac,bez slova ti dám viac bodov,ale zatial..

Máš 2/10 !

 10.Celkový dojem

Dobrý,až na detaili.Hm,dosť mi vadia články.Aj keď ich tam máš veľa a sú dobré,má ich na webe veľa báb.Návody na web grafiku?To má každý!Novinky?Každý a doslova!Movie-to nekomentujem pretože to bol môj nápad.Rady pre baby,to som už všade videla..atd...Na tvojom mieste by som vymyslela niečo čo by charakterizovalo moju stránku.Ako ja som si vymyslela "Disney Channel ONLINE" (to nemal pred tým NIKTO) tak ty by si si mala niečo také vymyslieť.Máš dobrú stránku.Ale také dobré weby sú ešte veľa.Táto rubrika nieje o kritizovaní,ale o tom,aby si zistila ako si na to s webom a tu je moja rada:Budz kreatívna.Maj fantíziu.Skús si zvoliť svoj štýl a premeň svoj web na neobyčajný.Môja "nezvičajnosť" webu je Dess s El Suverenom..koho by napadlo dat namiesto Miley na logo sloveské Slováci SLOVENSKého speváka (rapera) ? Asi nikoho.Takže vymysli niečo čo na webe nikto nemá,aby si nemala web ako každý a začnú ti tam chodiť noví ľudia,noví fandovia tvojho webu.Tak len skús.

Máš 7/10 !

 Spolu máš 79 bodov !

 

Odmena: Diplom s Rihannou

 

 (klik)

imagebam.com
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Jééééj

(Pauli, 16. 2. 2011 18:40)

díky dam si ho na web :)

:)))

(Pauli, 15. 2. 2011 18:46)

Díky :)))) A nie, nemám tam viac videí a ani ankiet :)))