Choď na obsah Choď na menu
 

Takže,chcem moje milé SBčka ohodnotit za tento mesiac.Každému SB pridelím ♥ .Najviac možeš získať 5- a to iba najlepšiemu SB.Do tohto hodnotenia nerátam HIATUS,hodnotím všeobecne..

*LesLey* je moje Acidic SB,čo je opakom "Sweet", kyslé SB.Sem-tam sa zapojí do súťaží,obieha...atď.Nemám s ňou problémy.Srdiečka neudelím z toho dôvodu,lebo fakt netuším koľko jej mám dať.Určite by som o ňu ako o SB nechcela prísť.GOOD ; )

Tina acidic,ale nemám s ňou ani ten najmenší problém.Síce neobieha,ale ako SB si ju nedám za nič,aj keď  teraz sa presťahovala na blog-čiže mi odpadáva (s blogmi nespriatelujem),ale bola dobré SB.Tiež neudeľujem srdiečka.

Dida ma niekedy prekvapuje.Komentuje a  veľmi sa snaží.Čo ma teší a snaživosť si ja moc cením!Aj keď niesi moje naj SB,ale máš u mňa čestné miesto Sweet SB.Udeľujem ♥♥♥.

IzabelQa asi tak ako Dida : ) aj keď snaha menšia a komentáre menej,dostávaš ♥♥.

Viká zrušila svoj web,ale v poslednom čase mi robila problémy.Ako SB Super,ale mali sme pár hádok čo ma maximálne mrzí,ale to nič na mojom hodnotení nemení ♥♥. Aj predtým, ako si zrušila web, čím viac som sa snažila tým viac si ma neznášala a na moj web si sa úplne vykašľala :/ ...

Jess nové SB,ale zatiaľ Fajn: ) snáď budeš aj Sweet SB : ) na naštartovanie ti dávam ♥♥♥ !

Roxy na jej hodnotenie som sa špeciálne tešila,komentuješ snáď 2x viac ako ostatné SB čo ma teší,ale niekedy ma vieš poriadne vytočiť! :D To nemyslím teraz v zlom,ale prosím komentáre typu ": )" , "dobrý článok.." si prosím nechaj pre seba...keď komentuješ,komentuj: ) A keď chceš súťažiť v mini súťažiach,tak si prosím prečítaj zadanie! Snažíš sa,ale trochu zmeň štýl obiehania a bude to OK.. ♥♥♥.

MisQa naša víťazka! Takto si to predstavujem BIG SWEET SB! ďakujem,že si ♥♥♥♥+♥ !

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

sa budem snažiť aby som bola big sweet:)

(Dida, 24. 6. 2011 15:29)

Tu nesom ale

(Saxa, 7. 6. 2011 10:41)

nabudúce asi budem že???

dakujem :)

(IzabelQa, 18. 5. 2011 19:54)

Som zlé SB?

(LesLey, 11. 5. 2011 17:59)

Prečo som Acidic SB
Komentujem ti články

Diky:)

(Dida, 8. 5. 2011 15:50)

ak som čakala..

(Alice, 6. 5. 2011 14:27)

2komenty a ako vždy LEN ROXY A MISQA! preto máte hodnotenie také aké máte!!!mňa neoblbnete..

thnx :)

(Roxy, 1. 5. 2011 20:15)

...:) <3

(misQa, 1. 5. 2011 15:40)

Alice ... Ďakujéém ;) zbožňujem ťa! ;)